top of page
  • Yazarın fotoğrafıKoç Murat Yılmaz

Dosya boyutu sınır olmayan yeni bir transfer aracı Smash

Güncelleme tarihi: 5 Eyl 2018

Smash, Fransız girişimci Romaric Gouedard-Comte tarafından hayata geçirilmiş bir dosya transfer aracı ve birkaç önemli özelliğiyle Wetransfer’den ayrılmayı başarıyor. Smash’ın en önemli özelliği dosya boyutu sınırı bulunmaması. Evet, dosya gönderirken bir GB sınırınız bulunmuyor ve bunun için ek bir ödeme yapmanız gerekmiyor.

Büyük dosyalar için bile ücretsiz olmasının yanında hiç bir zaman reklam yayınlamayacaklarını belirten Romaric, sadece ilham verici çalışmalara yer vereceklerini belirtiyor.

En beğendiğim özelliği ise dosyaları indirmeden önce önizleme imkanı veriyor olması. Böylece çok büyük boyutlu olan fakat içinde ne olduğunu bilmediğiniz dosyaları indirirken sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz. Önizlemeden bir yanlışlık olduğunu anlayabilirseniz (bu da bir ihtimal) uzun süre beklemeden çözüm üretebilirsiniz.

Link özelleştirme sayesinde de göndereceğiniz dosyalarınızı gönderirken daha profesyonel bir izlenim yaratabilirsiniz. Ayrıca dosyanın indirilip indirilmediğini de gerçek zamanlı olarak takip edebiliyorsunuz.


Kaynak; https://webrazzi.com/2018/06/29/dosya-boyutu-sinir-olmayan-smash-wetransfer-alternatifi-olmak-istiyor/



33 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page